Reiki healing tilbyder
Hvad tilbyder Reiki healing

Hvad tilbyder Reiki healing?  

Har du brug for ny energi vil en behandling med healing være et godt valg. Reiki giver dit liv et opfriskede boost og velvære. Forkæl dig selv, giv dig selv en pause fra hverdagen, så du får mere overskud. I en travl hverdag glemmer vi ofte, at give os selv den pause fra arbejde, daglige gøremål og aftaler, der gør at vi har det godt. 


Ved healingen oplever man ofte en følelse af dyb afslapning, man får ro i hovedet og slipper tanker. Kan anbefales hvis du er i en periode, hvor du føler dig drænet for energi, og har svært ved at slappe af. Under healingen slipper man tanker der myldrer, og når de mange tanker falder på plads får du bedre overskud til at træffe nye valg, og leve et liv i harmoni. Man vil have stor glæde af en behandling med healing, hvis man er i en periode, hvor man er ramt af stress.

Reiki healing behandling


Hvis du er ramt af sygdom vil Reiki energien kunne gøre noget godt for dit velbefindende, da den kan understøtte medicinsk behandling. Reiki energien renser dine chakraer, så dit eget energisystem styrkes, og du får dermed hjælp til at få det bedre. 


Healingen foregår ved, at du ligger behageligt på en massagebriks fuldt påklædt, evt. med et tæppe over. Jeg arbejder i auraen, ved lette berøringer, tryk, eller strygninger på kroppen. Healingen kan mærkes som en behagelig let prikken eller varme. Efter behov startes behandlingen med en indledende samtale. En session tager normalt 45 minutter, og der tales normalt ikke under behandlingen, men du har mulighed for at lytte til afslappende musik. 


Venlig hilsen Lone